Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Oud ijzer ophalen in Doetinchem

Laat u graag oud ijzer ophalen in Doetinchem door een betrouwbare inzamelaar? Dan bent u bij Jan Verhaegh B.V. aan het goede adres. Wij komen oud ijzer ophalen in zowel Zutphen als Enschede wanneer u hiervan grote aantallen heeft. U hoeft er niet zelf de deur voor uit, maar u maakt vooraf eenvoudig een afspraak met onze ophaaldienst.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Oud ijzer in grote hoeveelheden laten ophalen

Wij zijn een ijzer- en metaalhandel voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen. Dit betekent dat u bij ons oud ijzer en metaal inlevert in Winterswijk. Bent u niet in de gelegenheid om dit zelf te komen brengen, omdat u bijvoorbeeld niet over vervoer beschikt? Dan is onze ophaalservice een uitkomst. Schakel ons in voor het ophalen van oud ijzer, wanneer u grote aantallen heeft.

Heeft u vragen?Neem contact op

Waarom u kiest voor onze ijzer- en metaalhandel

Bij Jan Verhaegh B.V. zijn we gespecialiseerd in metaalrecycling en om die reden is oud ijzer laten ophalen een uitstekend idee. Dit geldt alleen wanneer u oud ijzer in grote hoeveelheden heeft. Doordat wij dit al meer dan 50 jaar doen, rekent u altijd op uitstekende service. De vergoeding wordt overgemaakt op uw bankrekeningnummer of betalen we direct contant aan u uit. Kortom, voor oud ijzer ophalen doet u een beroep op onze dienstverlening.

Maak een afspraak voor het ophalen van vele hoeveelheden oud ijzer

Heeft u thuis of op de zaak grote hoeveelheden oud ijzer liggen en wilt u hier snel en vakkundig van af? Lever het in bij een metaalrecyclingbedrijf en profiteer van onze voordelen. Bel ons voor het maken van een afspraak op +31 543 521244 of vul het contactformulier in op de website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en komen graag oud ijzer bij u ophalen in Doetinchem, Enschede of Zutphen.

Anderen bekeken ook:

Metaalinstallatie ontmantelen Doetinchem | Metaalrecycling Doetinchem

WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon