Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Metaalrecycling nabij Doetinchem

Zoekt u een adres voor metaalrecycling nabij Doetinchem of Enschede? Jan Verhaegh B.V is hét adres voor metaalrecycling. Wij zamelen metaal in, verwerken dit en voeren het ten slotte af. Al meer dan 50 jaar zijn we een begrip in de provincies Gelderland en Overijssel. En ook in Duitsland weet men ons te vinden. Lever daarom oud ijzer in bij ons bedrijf of laat het in grote hoeveelheden ophalen door onze bezorgdienst.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Een specialist in metaalrecycling

Heeft u oud metaal thuis liggen of bedrijfsmatig afval waar u vanaf moet? Voor metaalrecycling klopt u aan bij Jan Verhaegh B.V. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verwerking en recycling van metaal. Met een professioneel team staan we iedere dag klaar om u te helpen. Zowel particuliere als zakelijke klanten weten ons te vinden. Kom daarom langs voor metaalrecycling in Winterswijk.

Heeft u vragen?Neem contact op

Waarom u bij ons metaal inlevert

Ons bedrijf is al langer dan 50 jaar een vertrouwde partner als het gaat om ijzer en metaal. We staan dan ook garant voor een correcte afwerking. Metaal dat u bij ons inlevert, wordt door ons zorgvuldig verwerkt. Bovendien ontvangt u een eerlijke vergoeding. Dit betalen we contant aan u uit of we maken het bedrag over naar uw rekening. Kortom, metaalrecycling is bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op

We zijn een vakkundig familiebedrijf en weten daarom van aanpakken. Veel klanten komen graag bij ons terug. Dit zegt natuurlijk iets over onze expertise, professionaliteit en service. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor metaalrecycling? Breng een bezoek aan Winterswijk of laat het metaal ophalen door onze mensen. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de website of bel naar +31 543 521244.

Anderen bekeken ook:

Heftruck kopen Doetinchem | Oud ijzerhandel

 
WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon