Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Heftruck kopen nabij Doetinchem

Wilt u een heftruck kopen bij een specialist in de buurt van Doetinchem en Enschede? Voor een gebruikte heftruck bent u bij ons op de juiste plek. Jan Verhaegh B.V. is een vakkundig familiebedrijf en beschikt over een professioneel team dat iedere werkdag voor u klaar staat. Wij helpen u daarom graag bij het kopen van heftruck. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in Winterswijk.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Een gebruikte heftruck kopen van goede kwaliteit

Bij het kopen van een heftruck let u vanzelfsprekend op de kwaliteit. Daarnaast is het fijn om te weten of een heftruck aan uw wensen voldoet. Daarom nodigen we u uit om een kijkje te nemen op ons wagenpark. Wij hebben een veelzijdig aanbod heftrucks, zodat het voor u mogelijk wordt een passende heftruck aan te schaffen. Vanzelfsprekend kunt u altijd rekenen op goed advies door een van onze medewerkers.

Heeft u vragen?Neem contact op

Geniet van meer dan 50 jaar vakmanschap

Overweegt u een gebruikte heftruck te kopen? Jan Verhaegh B.V. heeft voor ieder type bedrijf een geschikte heftruck. Ons bedrijf bevindt zich in Winterswijk en bedient heel wat klanten in Gelderland, Overijssel en zelfs in Duitsland. Daarbij profiteert u van meer dan 50 jaar ervaring. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om bij ons een nieuwe heftruck of ander soort machine aan te schaffen.

Maak een afspraak

Wilt u een heftruck kopen nabij Enschede of Doetinchem? Wij helpen u graag aan een goede heftruck voor uw bedrijf. Een heftruck kopen doet u daarom bij ons. Bel gerust voor het maken van een afspraak naar +31 543 521244 of laat een bericht achter via het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact met u op voor het beantwoorden van al uw vragen.

Anderen bekeken ook:

Industriƫle installatie ontmantelen | Oud ijzer ophalen Doetinchem

WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon