Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Industriële installatie ontmantelen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in een industriële installatie ontmantelen? Jan Verhaegh B.V. is hét adres voor het ontmantelen van industriële installaties. Het demonteren van grote objecten is bij ons in goede handen. Is uw bedrijf werkzaam in Gelderland, Overijssel of in Duitsland? Doe dan een beroep op onze expertise en specialisten.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Een industriële installatie laten ontmantelen door een specialist

Het ontmantelen van een industriële installatie is een specialistische klus, dus gaat u op zoek naar een partij die u daarbij kan helpen. Bij Jan Verhaegh B.V. zijn we al meer dan 50 jaar actief en weten we precies wat hierbij komt kijken. Daarom is het demonteren van grote objecten en het ontmantelen van industriële installaties iets dat u aan ons kunt toevertrouwen. Laat ons u daarom helpen dit voor u te realiseren.

Heeft u vragen?Neem contact op

Waarom u een keuze maakt voor ons bedrijf

Een industriële installatie ontmantelen kunt u dus uitbesteden aan Jan Verhaegh B.V., maar waarom kiest u voor ons bedrijf? Wij zijn een ijzer- en metaalhandel en hebben tientallen jaren ervaring met het demonteren van grote objecten. Dit maakt het interessant om met ons samen te werken. In ons familiebedrijf is intussen de derde generatie actief en dus kunt u altijd rekenen op uitstekende service. Bovendien staan we altijd garant voor een correcte afwikkeling.

Neem contact op met Jan Verhaegh B.V.

Heeft u op korte termijn een bedrijf nodig dat helpt bij het ontmantelen van een industriële installatie? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de expertise van ons team. We zijn een gedreven team van professionals die bereid zijn tot het uiterste. Ons bedrijf bevindt zich in Winterswijk en trekt klanten aan uit de verre omstreken. Kortom, vertrouw deze klus aan ons toe en maak eenvoudig en snel een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +31 543 521244.

Anderen bekeken ook:

Metaalrecycling Doetinchem | Oud ijzer Doetinchem

 
 

WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon