Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Metaalinstallatie ontmantelen nabij Doetinchem

Zoekt u een bedrijf om een metaalinstallatie te ontmantelen in regio Doetinchem, Enschede of Zutphen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Het ontmantelen van metaalinstallaties is iets dat we veelvuldig doen. Met Jan Verhaegh B.V. zijn we al meer dan 50 jaar actief, dus kunt u te allen tijde rekenen op onze expertise en uitstekende service. We richten ons op opdrachtgevers in Gelderland en Overijssel, maar zijn ook werkzaam op andere locaties in het land.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Dé partij om een metaalinstallatie te ontmantelen

Wilt u een metaalinstallatie laten ontmantelen? Jan Verhaegh B.V. is dé partij om mee samen te werken. Wij komen in actie bij het demonteren van grote objecten of industriële installaties. Dit doen we op locatie, maar een professioneel transport naar onze werf behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer geheel vrijblijvend naar de opties voor uw bedrijf.

Heeft u vragen?Neem contact op

Waarom u kiest voor ons metaalverwerkingsbedrijf

Voor het ontmantelen van een metaalinstallatie klopt u dus aan bij ons team. Wij staan garant voor een correcte afwikkeling. Daarom bieden wij u uitstekende service, ongeacht om welk object het gaat. Ons bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring, zodat u altijd kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom is het ontmantelen van een metaalinstallatie bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Heeft u een betrouwbare partij nodig om een metaalinstallatie te ontmantele? Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de expertise van ons bedrijf. Demontage op de werf of bij u op locatie behoort tot de mogelijkheden. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, ontvang een vrijblijvende prijsopgave op maat. Vul daarom het contactformulier in op de website of bel naar +31 543 521244 en krijg antwoord op al uw vragen.

Anderen bekeken ook:

Heftruck kopen Doetinchem | Oud ijzerhandel

WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon