Oud ijzer ophalen Doetinchem
Oud ijzer ophalen Doetinchem

Oud ijzer ophalen in Doetinchem

  • ✓ Wij Recyclen metaal
  • ✓ Internationale zaken
  • ✓ Aanbod op verschillende machines

 

Laat u graag oud ijzer ophalen in Doetinchem door een betrouwbare inzamelaar? Dan bent u bij Jan Verhaegh B.V. aan het goede adres. Wij komen oud ijzer ophalen in onder andere Enschede, Zutphen en Doetinchem. U hoeft er niet zelf de deur voor uit, maar u maakt vooraf eenvoudig een afspraak met onze ophaaldienst.

 

Heeft u vragen?

 

Neem contact op

 

 gebouw metaalhandel

Oud ijzer laat u eenvoudig ophalen bij u thuis in Doetinchem

Wij zijn een ijzer- en metaalhandel voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen. Dit betekent dat u bij ons oud ijzer en metaal inlevert in Winterswijk. Bent u niet in de gelegenheid om dit zelf te komen brengen, omdat u bijvoorbeeld niet over vervoer beschikt? Dan is onze ophaalservice een uitkomst. Schakel ons in voor het ophalen van oud ijzer in Enschede, Doetinchem of Zutphen.

 

Waarom u kiest voor onze ijzer- en metaalhandel

Bij Jan Verhaegh B.V. zijn we gespecialiseerd in metaalrecycling en om die reden is oud ijzer laten ophalen in Doetinchem een uitstekend idee. Ook als u oud ijzer wilt laten ophalen in Enschede of Zutphen staan wij gereed. Dit doen wij al meer dan 50 jaar, waardoor u altijd rekent op uitstekende service. De vergoeding wordt overgemaakt op uw bankrekeningnummer of betalen we direct contant aan u uit. Kortom, voor oud ijzer ophalen in Doetinchem, Enschede of Zutphen doet u een beroep op onze dienstverlening.

 

Maak een afspraak voor het ophalen van oud ijzer

Heeft u thuis of op de zaak oud ijzer liggen en wilt u hier snel en vakkundig van af? Lever het in bij een metaalrecyclingbedrijf en profiteer van onze voordelen. Bel ons voor het maken van een afspraak op +31 543 521244 of vul het contactformulier in op de website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en komen graag oud ijzer bij u ophalen in Doetinchem, Enschede of Zutphen.

Anderen bekeken ook:

Metaalinstallatie ontmantelen Doetinchem | Metaalrecycling Doetinchem