Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Oud ijzer in regio Doetinchem

Heeft u oud ijzer in Doetinchem waar u vanaf moet? Maak het uzelf gemakkelijk en lever het in bij Jan Verhaegh B.V. – hét metaalrecycling bedrijf in uw regio. Ons bedrijf is gevestigd in Winterswijk, waardoor we ook interessant zijn voor klanten met oud ijzer in Enschede of Zutphen. Kom daarom langs met oud ijzer. Wanneer u grote hoeveelheden ijzer heeft, kunt u het ook op laten halen.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Breng oud ijzer naar ons bedrijf

Jan Verhaegh B.V. is al meer dan 50 jaar actief in de verwerking van oud ijzer en metaal. Klanten uit Gelderland, Overijssel en zelfs Duitsland weten ons te vinden. Wij garanderen u dan ook een eerlijke prijs voor al het oud ijzer dat u bij ons inlevert. Wij dragen zorg voor een correcte verwerking en een eerlijke afhandeling.

Heeft u vragen?Neem contact op

Ervaren team van professionals

Jan Verhaegh B.V. beschikt over een eigen team van professionals die u graag adviseren en ondersteunen. Wij staan dan ook garant voor een correcte afwikkeling. Dit maakt het voor u interessant om een beroep te doen op onze dienstverlening. Intussen is de derde generatie al actief in ons familiebedrijf. Lever daarom uw oud ijzer bij ons in en ontvang uw vergoeding contant of per bankoverschrijving.

Laat oud ijzer in Doetinchem, Enschede of Zutphen ophalen

Bent u op zoek naar een oud ijzer- en metaalhandel in uw regio? Jan Verhaegh B.V. is uw partner om zaken mee te doen. Wij zamelen oud ijzer in van particulieren, bedrijven, stichtingen en verenigingen. Daarom klopt u bij ons aan voor het inleveren van oud ijzer. U kunt het ijzer ook laten ophalen. Vul het contactformulier in op de website of bel naar +31 543 521244.

Anderen bekeken ook:

Metaalhandel Doetinchem | Oud ijzer ophalen Doetinchem

WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon