Wij Recyclen metaal
Internationale zaken
Aanbod op verschillende machines

Metaalhandel nabij Doetinchem

Uw zoektocht naar een metaalhandel nabij Doetinchem eindigt bij Jan Verhaegh B.V. Wanneer u grote hoeveelheden oud ijzer of metaal hebt liggen, bent u bij ons aan het juiste adres.  Ons metaalrecyclingbedrijf neemt graag oud metaal van u over in grote aantallen om dit op een correcte manier te verwerken. Dit geldt ook als u op zoek bent naar een metaalhandel nabij Enschede of Zutphen.

OUD IJZERHANDEL VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

Benieuwd naar ons moderne machine park die bestaat uit diverse machines?

BEKIJK ONS MACHINEPARK

Lever oud metaal in bij onze metaalhandel

Onze metaalhandel is iedere maandag tot en zaterdag open voor het inleveren van metaal en oud ijzer. U bent welkom op afspraak, maar ook zonder afspraak kunt u bij ons binnenlopen. Er staat altijd een team van professionals klaar om u te helpen en u te voorzien van advies op maat. Wij helpen u graag en daarnaast rekenen we een eerlijke prijs voor oud metaal.

Heeft u vragen?Neem contact op

Waarom u kiest voor onze metaalhandel

Bij Jan Verhaegh B.V. profiteert u van meer dan 50 jaar vakmanschap. Bovendien staan we garant voor een correcte afwikkeling. Zo betalen we u direct contant uit en hoort een bankoverschrijving ook tot de mogelijkheden. Een goede reden om eens langs te komen in Winterswijk voor uw ijzer of metaal. Wij zijn een ijzer- en metaalhandel voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen.

Neem contact op met onze metaalhandel voor meer informatie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde metaalhandel? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij nemen metaal in uit de provincie Gelderland en Overijssel en zelfs in Duitsland weten mensen ons te vinden. Laat daarom bij vragen gerust een bericht achter via het contactformulier of bel ons op +31 543 521244. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Anderen bekeken ook:

Metaalinstallatie ontmantelen Doetinchem | Industriële installatie ontmantelen

 

 

WIST U DAT WIJ OOK IN- EN VERKOPEN?

Jan Verhaegh B.V. is ook goed voor de in- en verkoop van machines zoals heftrucks, stapelaars, kranen, etc.

Voor meer informatie:

NEEM CONTACT OP

bel icon
mail icon