Metaalhandel Doetinchem | Jan Verhaegh BV
Metaalhandel Doetinchem

Metaalhandel nabij Doetinchem

  • ✓ Wij Recyclen metaal
  • ✓ Internationale zaken
  • ✓ Aanbod op verschillende machines

 

Uw zoektocht naar een metaalhandel nabij Doetinchem eindigt bij Jan Verhaegh B.V. Woont u in Doetinchem en wilt u graag oud ijzer en metaal kwijt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons metaalrecyclingbedrijf neemt graag oud metaal van u over om dit op een correcte manier te verwerken. Dit geldt ook als u op zoek bent naar een metaalhandel nabij Enschede of Zutphen.

 

Heeft u vragen?

 

Neem contact op

 

 gebouw metaalhandel

Lever oud metaal in bij onze metaalhandel in de buurt van Doetinchem

Onze metaalhandel in de buurt van Doetinchem is iedere maandag tot en zaterdag open voor het inleveren van metaal en oud ijzer. U bent welkom met of zonder afspraak. Er staat altijd een team van professionals klaar om u te helpen en u te voorzien van advies op maat. Dit gaat eveneens op als u zoekt naar een metaalhandel rondom Zutphen of Enschede. Wij helpen u graag en daarnaast rekenen we een eerlijke prijs voor oud metaal.

 

Waarom u kiest voor onze metaalhandel

Bij Jan Verhaegh B.V. profiteert u van meer dan 50 jaar vakmanschap. Bovendien staan we garant voor een correcte afwikkeling. Zo betalen we u direct contant uit en hoort een bankoverschrijving ook tot de mogelijkheden. Een goede reden om eens langs te komen in Winterswijk, nabij Doetinchem, Enschede en Zutphen. Wij zijn een ijzer- en metaalhandel voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen.

 

Neem contact op met onze metaalhandel nabij Doetinchem, Zutphen en Enschede

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde metaalhandel nabij Doetinchem, Enschede of Zutphen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij nemen metaal in uit de provincie Gelderland en Overijssel en zelfs in Duitsland weten mensen ons te vinden. Laat daarom bij vragen gerust een bericht achter via het contactformulier of bel ons op +31 543 521244. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.